Cocuzel 9
Cocuzel 8
Cocuzel 7
Cocuzel 6
Cocuzel 5
Cocuzel 4
Cocuzel 3
Cocuzel 2
Cocuzel 1

About.

Στο Cocuzel προσφέρουμε υψηλής ποιότητας περιποίησης άκρων, τοποθέτησης βλεφαρίδων και make up.

Το Cocuzel άνοιξε τις πόρτες του στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης και αποτελείται από μια ομάδα ταλαντούχων, παθιασμένων και δημιουργικών ανθρώπων, αφιερωμένων στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Σε κάθε σας επίσκεψη θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο και φιλική διάθεση και θα φροντίσουν να ικανοποιήσουν μέχρι και την πιο απαιτητική επιθυμία.

Μέσα από τη γνώση και την πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, το προσωπικό του Cocuzel σάς προσφέρει αυτό ακριβώς που επιθυμείτε, τη δυνατότητα να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας, να διατηρήσετε ή να ανανεώσετε το προσωπικό σας στυλ.

Και για να πετυχαίνουμε το τέλειο αποτέλεσμα και στο σπίτι, το Cocuzel διαθέτει προς πώληση επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και σώματος. Μάλιστα, είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι επαγγελματικών προϊόντων για βλεφαρίδες από την εταιρεία LashBox LA. 

Υπηρεσίες: Κάθε πελάτισσα και κάθε πελάτης αξίζει μια εξαιρετική εμπειρία και φροντίδα, κάθε φορά. Η δέσμευση της ομάδας μας να προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών, είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Γνώση για τις τεχνικές: Ο κόσμος της ομορφιάς αλλάζει συνεχώς, αλλά ευδοκιμούμε στην πρόκληση της συνεχούς ανάπτυξης και προσαρμογής για να πετύχουμε σε αυτήν τη συναρπαστική βιομηχανία. Αυτές οι προοδευτικές αξίες είναι κάτι περισσότερο από ιδανικά – τις ζούμε καθημερινά, στις συναλλαγές μας με τους πελάτες και την ομάδα μας.

Πάθος για Δημιουργία: Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό. Προσπαθούμε πάντα για την επιτυχία, στοχεύοντας πάντα υψηλότερα – όχι μόνο στην άρτια εξυπηρέτηση μας, αλλά και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

+30 2311 261 283